AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman , 24 Haziran seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.
Cumartesi günü ilk olarak Hassa teşkilatında partililerle bir araya gelen Yayman daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, halktan AK Parti’ye yönelik büyük bir teveccühün olduğunu söyledi. Yayman, “Hemşerilerimize 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz, Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Şu ana kadar ki izlenimlerimiz, vatandaşımızın büyük bir teveccühü var olduğunu gösteriyor. Seçimin önemini vatandaşımız bizden daha iyi anlamış bir durumda. Gerek Cumhurbaşkanlığı seçimi gerek parlamento seçiminin birbiri ile bir bütün olduğunu ve bu seçimde iki oy pusulası olacağını, Cumhurbaşkanımızın daha iyi hizmet edebilmesi için parlamentodaki sayının da çok fazla olması gerektiğini ifade ediyoruz. Arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı durmadan devam ettiriyoruz.’’ dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman Pazar günü ise seçim çalışmalarını Kırıkhan’da sürdürdü. Pazar günü ilk olarak Mimar Sinan Mahallesinde kurulan Pazar’da, vatandaşlarla ve Pazar esnafı ile bir araya gelerek karanfil dağıttı.
Yayman burada bulunan vatandaşlara yaptığı açıklama da : 24 Haziran seçimleri ile Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunların son bulacağını ifade eden Yayman, “AK Parti iktidarında Türkiye tüm dünya mazlumlarının umudu olmuştur. İnşallah 24 Haziran ile birlikte yeni bir dönem başlayacak ve artık kararlar çok daha hızlı alınacaktır. Seçimlerin ülkemiz için birlik beraberliğe vesile olmasını, Hatayımız için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz ”dedi.
Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, iftar yemeğini ise Topboğazı mahallesindeki şehit evi İrfan Mert’in baba evinde yedi. Şehit ailesiyle de sohbet edip onların dinleyen Yayman, “Bugün buralarda huzur ve güven içerisinde oturuyor, yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Onları yetiştiren anne ve babaların her zaman ellerinden öperiz. Allah razı olsun vatanı ve bayrağı için şehit düşen evlatlarımızı yetiştirenlerden “dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Yayman’ın çalışmalarına Belediye Başkanı Ayhan Yavuz AK Parti Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu ve Kadın Kolları eşlik ediyor.